E-commerce en webshops

Online producten verkopen

 

Designets ontwerpt en bouwt webshops voor het midden- en kleinbedrijf. Webwinkels zijn nog steeds in opkomst maar de concurrentie onderling is ook erg groot. Hoe kunt je je klanten bereiken? En belangrijker nog, hoe hou je deze klanten vast? We kunnen je er alles over vertellen.

Een webshop starten

 

Het starten van een webshop is een keuze die je niet van het ene op het andere moment maakt. Het is raadzaam goed na te gaan wat je precies wilt met je webshop. Wat wil je precies gaan verkopen, hoeveel tijd wil je erin steken en hoeveel mag het kosten? Heb je nagedacht over voorraden enzovoort. Dit zijn zaken waar we je maar beperkt mee kunnen helpen. Met het faciliteren van de webshop zelf des te meer.

 

Je webshop van A tot Z geregeld

 

We kunnen je webshop compleet afleveren. Van het ontwerpen tot het live zetten. Zelfs het vullen van de shop met uw data en het maken van de productfoto’s kunne we voor onze rekening nemen. Dat is makkelijk want zo hou je het complete overzicht. Voor het opzetten van webshops gebruiken we voornamelijk Adobe muse in combinatie met WooCommerce maar ook andere applicaties zoals Magento behoren tot de mogelijkheden. We geven je graag advies.