Sociaal media en e-mail marketing

Sociaal media's

 

Sociaal media's worden steeds meer gebruik en veel bedrijven benutten deze manier van adverteren niet goed of totaal niet.

Omdat het steeds meer wordt gebruikt door alle doelgroepen is het een gemakkelijke manier om uw bedrijf te adverteren zonder veel kosten op te bouwen. Is het alleen advies over de sociaal media's geven of het geheel verzorgen van de sociale media? Wij helpen hier u graag bij. Neem contact op voor een gratis advies. Wij helpen u graag verder!

Een digitale nieuwsbrief laten maken

 

Een digitale nieuwsbrief versturen is een uitermate geschikt middel om in contact te blijven met je klanten en prospects.

Je kunt ze op de hoogte houden van de laatste producten en nieuwsberichten of zelfs een persoonlijke digitale verjaardagskaart sturen. Elke keer een uniek contactmoment met je (toekomstige) klanten. Dit kan zelfs bijna helemaal geautomatiseerd worden. Combineer je e-mail marketing met je social media marketing voor nog meer impact. We willen je graag helpen om je strategie te vinden.

 

Optimalisatie van je adressenbestand

 

Het is nog steeds mogelijk om bestanden met profielen te kopen van handelaren en deze personen ‘out of the blue’ een nieuwsbrief te versturen. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor de reputatie van je bedrijf. Bovendien is het strafbaar. Als bedrijf zou je een klantenbestand moeten willen dat betrouwbaar en gezond is net als je bedrijf zelf. Een bestand waarvan je zeker weet dat ze op je uiting zitten te wachten. Kwaliteit boven kwantiteit.

Een responsive nieuwsbrief versturen

 

Wij ontwerpen nieuwsbrieven die perfect in het verlengde van je website en andere bestaande communicatiemiddelen passen. Je eigen huisstijl wordt doorgevoerd in het ontwerp en samen bekijken we wie je doelgroep is en wat deze doelgroep interessant vindt. Onze nieuwsbrieven worden zo gemaakt dat ze op allerlei media apparaten goed weergegeven worden. Dit noemen we een ‘responsive design’. Het ontwerp schaalt mee op desktop, tablet of telefoon voor de maximale impact!

 

Ook nieuwsbrieven gaan versturen?

 

Wil je meer weten over hoe je op een slimme manier contact kunt houden met je (potentiële) klanten door middel van digitale nieuwsbrieven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Geef je wensen of ideeën aan als je deze hebt. Dan brengen we samen in kaart wat voor jouw bedrijf of organisatie de beste aanpak is en of e-mail marketing wel de beste oplossing is voor je wensen.