Website

alles op een plek

- Hosting

- Website bouw

- Website onderhoud

Onze werkwijze

 

Geen website is hetzelfde. Soms hoeft het niet meer te zijn dan een digitale folder maar meestal is het iets veel uitgebreiders. Wij gaan daarom als eerste met jou om tafel om te kijken wat precies je wensen zijn. Van daaruit gaan we samen de juiste strategie neerzetten voor een goede website. We zorgen voor de juiste uitstraling, dat je website de juiste informatie bevat en dat je gevonden wordt door zoekmachines.

Websites  gebouwd met Adobe Muse

 

De meeste websites bouwen we met Adobe Muse maar uiteraard zijn maatwerk oplossingen ook mogelijk. De voornaamste reden waarom we Adobe Muse gebruiken is omdat het platform met ongekende mogelijkheden, dat alleen nog maar meer wordt ontwikkeld door Adobe. Er zijn veel modules beschikbaar zodat we snel veel functionaliteit kunnen toevoegen zonder dat we daar urenlang voor hoeven te programmeren. Dit zie je uiteraard ook terug in de prijs. Aan de hand van jouw wensen kunnen we je een gedegen advies geven en de website opmaat maken.

 

Een responsive website die goed leesbaar is op ieder apparaat.

 

Websites worden steeds vaker vertoond op mobiele apparaten maar nog steeds zijn veel websites niet responsive. Onze websites zijn standaard goed zichtbaar op alle media. Sinds afgelopen jaar krijgen mobiele websites ook voorrang in de mobiele versie van Google en dat is niet voor niets. We willen dat je zichtbaar bent met een responsive website en wel op ieder apparaat en dus voor iedere (potentiële) klant.

Een strategie voor een succesvolle website

 

Een succesvolle website begint met een sterke strategie. Samen met jou gaan we deze strategie neerzetten en ontwikkelen tijdens een sprankelende brainstormsessie. We adviseren je over het in te zetten ontwerp en de juiste functionaliteit van je website of webapplicatie. We gaan niet zomaar voor je aan de slag maar dit doen we met beleid! Maak dus snel een afspraak om met ons te gaan brainstormen over je ideeën.

 

Goede teksten schrijven voor Google

 

Je website is één van de belangrijkste marketingtools die je tot je beschikking hebt. Het is dan ook belangrijk om goede teksten voor je website te schrijven. Zelf bepaal je welke informatie je website moet bevatten en wij helpen je deze teksten zodanig neer te zetten zodat het wordt opgepikt door zoekmachines. We geven je advies hoe je je teksten nog beter kunt optimaliseren. We kunnen de teksten eventueel ook helemaal voor je schrijven als je dat wilt. Zo heb je een goede basis staan waar je zelf aanpassingen in kunt aanbrengen. Content is namelijk king!